La Banda Jove de Vilafamés i el Conjunt Instrumental de l’associació Cultural La Roca, dirigits pel mestre José Muñoz Palmer, han participat en el segon concert del cicle ‘Vilafamés, a l’ombra del Castell’, i que han seguit vora uns tres-cents espectadors. Els joves músics van interpretar un repertori d’obres rítmiques i divertides que van donar colorit a la nit estiuenca i van agradar al públic assistent.

El concert va ser una clara demostració del potencial musical que durant els últims anys està quallant-se des de l’Escola de Música. Els resultats no sols es fan palesos amb el concert de joves sinó amb la nombrosa banda de música la Lira de Vilafamés i el nivell musical que ha assolit en estos moments.

El regidor de CulturaLongi Gil, en nom de l’Ajuntament va agrair la tasca realitzada per l’Escola de Música, sota la direcció de Teresa Casanova, i també va donar l’enhorabona a les famílies que amb el seu esforç han fomentat la formació musical dels joves vilafamesins. ‘Vilafamés, a l’ombra del Castell’ continua el dissabte 29 de juliol amb el concert “De banda a banda de la mediterrània” del cantador de música tradicional Pep Gimeno Botifarra.