Els alumnes del col·legi Sant Miquel de Vilafamés han portat a terme una jornada de reciclatge en la qual han recollit el fem acumulat pels voltants del pinar del cementeri i les han classificades segons el material per a llençar-les als contenidors adients, de plàstic, cartró, etc. L’activitat forma part de la Setmana Cultural que es porta a terme al centre educatiu i en la que s’han previst diferents accions relacionades amb el Medi Ambient.

Durant la realització de l’activitat s’han trobat peces com matalaps o matxines de sulfatar que vénen a demostrar la necessitat de conscienciar a les persones de no embrutar els paratges naturals i salvaguardar l’entorn de fem i brutícia.

L’objectiu d’aquesta acció és introduir l’alumnat en la necessitat de cuidar el nostre entorn i de reciclar. En el projecte, han participat uns 50 escolars de primer, tercer i quart de Primària. La intenció de l’equip directiu és mantindre i programar aquest tipus d’activitats per a conscienciar, tant als menuts com a la resta de la societat de la importància de reciclar en la vida diària de cara al futur.

L’any passat, durant la celebració del Dia Internacional del Medi Ambient, també es va portar a terme una recollida de plàstics, llaunes i vidre al voltant de l’escola.