juego lucky jet
agropacifico.mx

La tercera edició de la carrera de ‘Cotxes bojos’ de Vilafamés ha resultat tot un èxit tant en el aspecte competitiu com en el que respecta a l’assistència de públic. Centenars de persones arribades des de diverses poblacions de la comarca, i també des de fora de la província, es van apropar el cap de setmana a vore ‘in situ’ aquesta cursa que per primera vegada es celebrava fora del calendari de les Festes Patronals i que va batre el rècord de participants.

Enguany van ser 20 els vehicles que van competir en una prova en la qual té tanta importància la velocitat que adquireix el vehicle com la forma i el colorit amb el que està dissenyat. El fet més rellevant d’aquesta edició és que es va batre el record del circuit que ha quedat en 22 segons i 96 centenes gràcies a la destresa del pilot Rubén Sevilla Rodríguez que va demostrar la seua habilitat i va aconseguir el primer premi de la categoria de velocitat. En la categoria de disfresses, el primer lloc va ser per a Roberto Mico Espinós.

L’increment de vehicles participants en cada edició i la consecució enguany del rècord del circuit “demostra que aquesta és una carrera ja consolidada i amb un alt grau d’interés per part del públic i dels potencials participants”, explica el regidor de Festes, Sergi Trilles, que assenyala que “ha sigut un encert trau-la de la programació de festes, ja que s’ha vist que té una entitat pròpia”.

El nombrós públic assistent es va desplegar arreu del circuit, això sí, ubicant-se a zones d’ombra degut a les altes temperatures, per a recolzar els pilots que, en aquesta ocasió, van vindre d’arreu de la geografia valenciana.