Els alumnes del XIX Curs Internacional de Guitarra “Manuel Babiloni” van oferir una demostració del nivell que han adquirit com a concertistes, en un dels actes programats dins de la Setmana Cultural de Vilafamés. Al curs hi participen alumnes de diferents llocs d’Espanya i del Japó.

En la primera part de l’audició van actuar com a solistes cadascun dels alumnes interpretant una peça musical. Després, van actuar com a conjunt de guitarres “Manuel Babiloni” i van interpretar en la nau de l’església de l’Assumpció les peces “Pavana de Lam” de G. Sanz, “Let it be” de Lennon i McCartney, i melodia cinematogràfica de “Tea for two” de Youmans. El curs de guitarra finalitzarà el pròxim dissabte, dia 11, amb el concert de Óscar Ebro que, junt a Marta Tirado i Elvira Babiloni, participen com a mestres que imparteixen les classes de curs.

D’altra banda, l’antic camp d’aviació de Vilafamés va acollir ahir una visita guiada dins de la programació de la Setmana Cultural de Vilafamés. Els més de 70 participants en aquest acte van trobar durant el recorregut per aquest museu a l’aire lliure l’antiga torre de telecomunicacions de l’aeròdrom, el refugi antiaeri de l’Estat Major del Camp, les cuines per al personal o 200 metres de trinxeres transitables. En total, van poder contemplar 11.000 metres quadrats d’un espai que va ser construït l’any 1937 i que va estar actiu fins el juliol de 1938.