La participació ha sigut la nota predominant durant la segona jornada de les Festes de Sant Miquel de Vilafamés que van començar el divendres amb un ‘bou embolat’ i l’espectacle de la disco-mòbil “The End”. Aquest migdia, més de 500 persones s’han reunit a la plaça de la Tanca per gaudir del dinar de ‘Tombet de Bou’ que ha organitzat la comissió de festes, en un dels actes més tradicionals d’aquesta festivitat. Famílies i amics han participat d’un ambient festiu al voltant de la gastronomia.

L’activitat ha sigut un èxit, segons explica el regidor de Festes Sergi Trilles, qui espera que “la participació es mantinga durant els pròxims dies, a pesar de les previsions metereològiques”. A la mateixa plaça de la Tanca, han tingut lloc un parc infantil, del qual han gaudit les xiquets i xiquetes durant més de quatre hores. Un castell inflable, globofèxia, pista americana timpson i saltímetre han amenitzat la jornada als xiquets i xiquetes, que també han participat més tard del acte de la benedicció de les fogassetes que es repartiran demà a la romeria a l’ermita de Sant Miquel, i que ha tingut lloc a l’esglèsia parroquial.

Un altre dels atractius de la jornada de dissabte han sigut els actes taurins que han cobert la programació des del matí fins la vesprada i on el principal reclam ha sigut la ‘desencaixonà’ d’un bou feréstec, que també s’embolarà per la nit, de la ramaderia Torreherberos de Sevilla.

Per a demà, els veïns i veïnes de Vilafamés esperen que la climatologia permeta gaudir de la romeria a l’Ermita de Sant Miquel, l’acte més que compta amb més participació de les festes organitzades en honor del patró de la localitat. La jornada començarà a les 7.30 amb una missa a l’esglèsia parroquial i continuarà amb la processó a partir de les 8 del matí. Després de la ‘Tornada’, la processó dels ‘Borratxos’ i la representació dels sainets ‘El pepino i el meló’ i ‘Esto es un disparate’ a càrrec de la companyia teatral ‘El Baladre’, posarà fi a la tercera jornada de festes.