Sant Miquel 2017

GALERIA DE FOTOS A FACEBOOK, CLIC O PREMEU PER VEURE-LA

Els veïns de Vilafamés visiten avui l’ermita de Sant Miquel, seguint el ritual tradicional de la jornada. Com mana el costum el dia s’ha iniciat la missa i el repartiment de pastissos i mistela. Tot seguit ha eixit la processó amb el volteig de campanes i el llançament de coets.

No han faltat les parades la Plaça de la Font, Cova Santa, Pedra Santa Anna ia Sant Micalet. A l’arribada s’ha repartit la “fogasseta” abans de la celebració de la missa.

Aquest any s’ha repartit entre els caminants un full amb la transcripció de l’O Vere Deus. Veïns i membres de la coral han col·laborat en mantenir viu aquest cant tradicional i fer-ho segons els cànons.

Aquesta vesprada està previst el retorn al municipi i, des de la Cova Santa fins a la Plaça de la Font es realitzarà la Processó de les Creus en la qual els xiquets i xiquetes de catequesi porten creus i canten lloes a Sant Miquel. L’Associació d’Amics de l’Ermita de Sant Miquel repartirà vi i cacauets. A les 20.30 hores es realitzarà la processó de la Trobada davant de la Roca Grossa. Allà es reuniran els romers que acompanyen al patró i la Confraria del Crist de la Sang per continuar la processó fins a l’església.

A les 22 hores, la companyia Baladre oferirà una sessió de teatre amb l’obra “El Satir de Morella” al local de l’Associació Cultural La Roca, que estarà patrocinat per Terres Castelló S.A.

Sant Miquel 2017