La iniciativa impulsada per l’Ajuntament, i per a la que s’han destinat 660 euros, té com a objectiu afavorir i propiciar la formació artística dels veïns i veïnes que vulguen assistir i participar en aquest curs, amb unes ajudes que cobreixen el total de la inscripció dels alumnes, la qual té un cost de 60 euros per als estudiants universitaris i de 90 per a la resta del participants.

El seminari tindrà lloc els dies 6, 7 i 8 de juliol en tres espais diferents, el campus universitari de la UJI, el MACVAC de Vilafamés i el MIAU de Fanzara, i pretén generar rutes entre la educació artística i la diversitat de contextos en què es pot donar, a més de gestar processos que fomenten l’aprenentatge a través de la pràctica artística.

A la primera jornada, que tindrà lloc la UJI, destaca la conferència de Mila Abadia Ruber, directora de Mujeres Mirando Mujeres (MMM) i Arte a un click, una de les referències internacionals de la difusió on line de l’art contemporani, i l’inici de les activitats pràctiques, com la creació d’un mural urbà. El dia 7 de juliol les activitats es desplacen a Vilafamés, on els alumnes participaran de les activitats organitzades per l’equip de Didàctica del MACVAC i experimentaran una ‘Museum Escape’. El diumenge 8 les persones inscrites conviuran amb els artistes que participen en el MIAU 2017 a Fanzara.

Les persones interessades en sol·licitar la beca poden presentar la documentació a la Secretaria del Museu d’Art Contemporani Vicente Aguilera Cerni de Vilafamés, situat al carrer Diputació, 20, fins al dia 5 de juliol de 2017.