Les visites al Museu d’Art Contemporani “Vicente Aguilera Cerni” de Vilafamés (MACVAC) s’han incrementat un 31,5% durant el 2017 respecte a l’any anterior. Concretament, entre les entrades individuals i els grups organitzats, han estat 11.100 les persones que ha rebut la pinacoteca vilafamesina, el que significa 2.664 més que en 2016 i quasi el doble que en 2015, quan es van comptabilitzar 6.841.

A més, el MACVAC ha organitzat 14 exposicions amb els seus fons artístics, entre les exposicions temporals internes i les externes que també han obtingut una bona resposta de públic. Uns resultats que han estat afavorits per l’oferta d’activitats didàctiques impartides per artistes del museu i les visites guiades que diàriament s’ofereixen al públic.

Pel que fa a les exposicions externes, el Museu de Vilafamés ha estat present al Convent de Vila-real, a la sala 30 de l’Aeroport de Castelló, a la Biblioteca de la Universitat Jaume I, als centres comercials del Corte Inglés de València i Castelló, a la Torre del Rei d’Orpesa, a Benassal i a Xèrica. En els últims dos anys, segons assenyala el regidor de Cultura, Longi Gil, “el Museu de Vilafamés travessa per una de les èpoques més brillants dels 46 anys d’existència, gràcies al treball de l’equip que dirigeix Rosalia Torrent”, i afegeix que “les exposicions externes del Museu són la millor targeta de visita que Vilafamés pot presentar fora del poble”.