L’Ajuntament de Vilafamés presentarà el Pla de Mobilitat del municipi el pròxim diumenge a les set de la vesprada al saló multiusos de la Caixa Rural. Un projecte que recull les accions necessàries per a regular i millorar la circulació a la localitat.

L’estudi ha estat realitzat per una empresa externa i ara “des de l’equip de Govern es vol comptar amb la participació de veïns i veïnes, empreses i comerços, amb l’objectiu de recollir les seues aportacions i elaborar, de forma conjunta l’estratègia a seguir”, explica el regidor d’Urbanisme, Sergi Trilles, qui assenyala que es vol aconseguir la major participació possible dels ciutadans El regidor recorda que el Pla de Mobilitat va ser la proposta més votada als anteriors pressupostos participatius.

El Pla contempla actuacions a diverses àrees com són el nucli antic, l’eixample, la circumval·lació i el polígon industrial. Una de les qüestions que ha de resoldre el nou disseny és com conjugar la circulació amb les necessitats comercials, d’aparcament i de mobilitat de vianants al nucli antic.