La il·lusió i la màgia del Nadal van visitar ahir Vilafamés on desenes de xiquetes i xiquets van entregar la carta al patge reial, esperant rebre el pròxim diumenge els regals que els han demanat als Reis Mags. En un acte senzill, els menuts, acompanyats pels seus pares i mares li han anat deixant, un a un, la misiva al carter reial.

 

Aquest acte ha sigut la cloenda a la Fira de Nadal, dedicada molt especialment als més xicotets de la família que han gaudit d’allò més. Durant tota la vesprada han tingut lloc diverses activitats i tallers infantils com, per exemple, el de manualitats de peces de decoració nadalenca, de les quals algunes s’anaven penjant a un arbre de Nadal també creat a partir de treballs manuals.

Les activitats de la Fira han comptat amb la col·laboració del AMPA del CEIP Sant Miquel que ha fet possible que pares i mares gaudiren al costat dels seus fills i filles d’aquest acte inclòs en el cicle “Viu el Nadal’, que finalitzarà demà dissabte amb la cavalcada dels Reis Mags d’Orient, que tindrà lloc a les 19 hores i la festa ‘Nit de Reis’.

 

El regidor Sergi Trilles agraeix “la participació i el treball desinteressat de l’AMPA en la celebració d’aquesta activitat”.