El cartell titulat ‘Color’, obra de Rubén Lucas García, s’ha convertit en la imatge oficial de les festes patronals en honor a la Mare de Déu de l’Assumpció i del Santíssim Crist de la Sang, que se celebraran entre els dies 9 i 18 d’agost. Així ho ha donat a conèixer el avui el jurat del concurs convocat per l’Ajuntament de Vilafamés que té com a objectiu la promoció de les celebracions festives que se celebraran a l’estiu.

El treball que ha presentat l’artista que viu a Torreagüera (Múrcia) tindrà un premi de 300 euros per ser el disseny elegit pel jurat, format per representants del grup d’arts plàstiques del Consell Municipal de Cultura, la reina de les festes i la seua cort d’honor, que han valorat la qualitat artística del cartell. Rubén Lucas és un dissenyador gràfic professional que ha aconseguit molts premis amb els seus treballs arreu de la geografia espanyola.

El regidor de Festes, Sergi Trilles vol donar “les gràcies al jurat pel seu treball a l’hora de triar un disseny guanyador”, al mateix temps que explica que la convocatòria del concurs “té com a objectiu que qualsevol persona puga ser partícip de les festes”.