juego lucky jet
agropacifico.mx

El Camp d’Aviació de Vilafamés serà el protagonista del cicle ‘Conferencias 2019’ que organitza la Fundación Aérea de la Comunitat Valenciana i que tindrà lloc demà al saló d’actes del Museu Històric Militar de València. Baix el títol “El Aeròdrom de Vilafamés com a recurs turístic”, els historiadors José Albelda, Blas Vicente i Carlos Mallench, responsables del projecte de recuperació de les instal·lacions, exposaran en què han consistit els treballs que es van realitzar i la seua posada en valor com a recurs històric i turístic.

Les instal·lacions construïdes durant la guerra civil espanyola van ser inaugurades el mes de febrer de 2018 després d’un llarg procés de recuperació. En la actualitat és l’únic espai de les seues característiques visitable a tota al Comunitat Valenciana. Compta amb 11.000 metres quadrats de superfície i més de 200 metres de trinxeres visitables.

L’Ajuntament de Vilafamés presentarà en breu el llibre i el documental que s’han realizado sobre la història i els treballs de recuperació del Camp d’Aviació de Vilafamés.