curs_estiuObert el termini de matrícula al curs que es celebrarà a Vilafamés: “Viatjar amb art. El viatge de la mirada”.

Objectius

El curs es planteja com un lloc de trobada per a aquelles persones que han fet del viatge un dels motius de la seua vida. Viatjar per a conèixer, per a escriure, per a fotografiar, per a veure art… Viatjar com a aventura, com a coneixement, com a imprescindible espai de relació entre pobles i gents, com a manera de viure. Les imatges fotografiades o pintades en els viatges, les que ens ofereixen els essencials museus amb encant… Tots aquests aspectes trobaran espai en les jornades del curs.

Programa

Dijous 9 de juliol

9.30 h Trasllat dels participants des de l’UJI.

10.10 h Recepció i entrega de material. Sala Quatre Cantons. C/ de la Diputació, 38. Vilafamés

10.20 h Inauguració.

10.30 h «La imatge del viatge i la seua representació literària.» Pilar Rubio Remiro. Escriptora, editora i viatgera. Fundadora de La Línea del Horizonte. Modera: Dora Sales

12.00 h Activitats pràctiques sobre art i viatges. Taller de gravat a càrrec de Claudia de Vilafamés. Pintora. Taller de fotografia a càrrec de Leticia Reig. Fotògrafa. Presenta: Joan Manuel Marín.

16.30 h «El viatge com a origen i destinació de coneixements. Els rituals del foc i el camí romà al Maestrat.» Jaime Millás. Periodista i escriptor. Modera: Juncal Caballero.

18.00 h «Com mirar-analitzar els valors plàstics d’un quadre. El viatge de la mirada.» Vicent Varella. Pintor. Presenta: Teresa Lidón Babiloni.

20.00 h Transport des de Vilafamés a l’UJI.

Divendres 10 de juliol

9.45 h Transport des de l’UJI a Vilafamés.

10.30 h «El viatge dels museus.» M. Dolores Jiménez-Blanco. Universitat Complutense de Madrid. Modera: Rosalía Torrent.

12.00 h «Un viatge amb paper i llapis pel Museu de Vilafamés.» Rosario Falcó Segarra. Professora i pintora. «Vagarejant per Vilafamés.» Xavier Allepuz. Museu de Vilafamés. Presenta: Patricia Mir.

16.30 h «Amb llibreta, càmera i cor.» Alicia Ortego. Viatgera i bloguera. Modera: José Manuel González de la Cuesta.

18.00 h «Els museus en la mirada.» Taula redona. Participen: Wences Rambla, Juan Francisco Fandos, Carmen Pérez, Diego Arribas, Carmen Falomir, Sebastià Miralles. Professionals de centres artístics. Modera: Wences Rambla.

20.30 h Transport des de Vilafamés a l’UJI.

Més informació.

There are no comments yet.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).