L’Ajuntament de Vilafamés, a través del consell de Participació del Paratge Natural Municipal de Sant Miquel, ha convocat un concurs de fotografies selfie per promocionar els valors naturals i patrimonials del Paratge Natural Municipal de Sant Miquel.

Es tracta d’una de les nombroses iniciatives que es duen a terme durant l’any per donar a conèixer-lo.

El president del Consell, Sergi Trilles, ha explicat que “a través de Facebook els veïns i visitants de la localitat poden participar fent-se una fotografia selfie en qualsevol lloc del paratge natural. A continuació han de pujar la fotografia a Facebook amb l’etiqueta #paratgeSantMiquel.

 

Fins el 27 de març es comptabilitzaran els “m’agrada” en cadascuna de les fotografies. L’autor o autora de la imatge que haja rebut més suports serà la guanyadora d’un lot de productes locals valorat en 50 euros.

 

L’objectiu és que tots els veïns i visitants donen a conèixer l’entorn del paratge natural municipal de Sant Miquel, ara que s’acosten les festes que portaran als veïns en romeria fins a l’ermita. Els “m’agrada” seran vàlids fins al 30 de març. El dia 3 d’abril es donarà a conèixer el vencedor o vencedora d’esta iniciativa.

 

Les bases del concurs es poden consultar al Facebook de l’Ajuntament de Vilafamés o al Facebook del Paratge Natural Municipal de Sant Miquel.

 

-Paratge Natural Municipal

 

El Paratge Natural Municipal de Sant Miquel es caracteritza per albergar una frondosa pineda. Pit-rojos, picot garser gros o aus rapinyaires forestals integren part de la seua fauna. A més en el paratge s’ubica l’ermita de Sant Miquel, que és visitada pels veïns i Vilafamés el quart diumenge de quaresma i amb motiu de la festivitat de Sant Miquel.

 

El Paratge Natural Municipal de Sant Miquel compta amb un consell de participació en el qual estan representats tots els partits polítics de la localitat. Així mateix també l’integra el president d’Amics de l’Ermita de Sant Miquel, un tècnic i el rector del municipi. La seua principal missió és el manteniment, protecció i difusió del paratge natural municipal. Així mateix cada any organitza un concurs fotogràfic sobre el paratge per donar a conèixer els seus valors patrimonials i paisatgístics.