La Coral de Vilafamés va oferir un concert extraordinari dirigit pel mestre David Martínez, acompanyat pel jove pianista Lluís Forés. Un concert que va estar presentat per Carmen Andrada i va tindre lloc en el magnífic marc sonor de l’església de l’Assumpció.

El grup coral va interpretar un repertori propi de l’època nadalenca com “Perquè és tan difícil amar”, “A la Nanita Nana”, “Blanca Navidad”, “La nit de Nadal”, “Per tu jo cantaria”, “Nit de Pau” i “Adeste fideles”. La Coral de Vilafamés és una agrupació de recent creació de persones adultes que, en aquest concert nadalenc, han presentat una mostra molt digna del treball de tres anys d’assajos setmanals amb el director David Martínez.

Alternant amb el cant coral, el músic vilafamesí Lluís Forés va interpretar al piano com a solista la “Sonata per a piano n. 16” de Mozart i un repertori més actual i més cinematogràfic com “Nuvole bianche”, “Summer”, “River flows in You” i “Juego de tronos”. El públic va eixir del concert molt satisfet i sorprés per una actuació que havia despertat moltes expectatives.