Els cursos per a majors que organitza l’Ajuntament de Vilafamés han finalitzat aquesta setmana amb el lliurament de diplomes als alumnes. Durant quasi sis mesos, unes 25 persones han participat en el programa formatiu que s’ha portat a terme a la Biblioteca Municipal i han rebut classes d’informàtica, de valencià i també han participat en un taller per estimular la memòria.

María Isierte i Herminia Agut, les mestres que han impartit les classes i tallers, han valorat molt positivament la iniciativa dirigida a la formació de persones majors, al temps que han insistit en la necessitat de donar continuïtat a aquest tipus d’ensenyament. En aquest sentit, el regidor d’Educació, Pablo Juan, ha avançat que “l’equip de Govern ja està dissenyant el programa formatiu per al mes de setembre per la bona acollida que ha tingut”.

El regidor ha afegit que la mestra contractada per a impartir aquestes classes forma part del programa Emcord del Servef, destinat a la contractació de persones en situació de desocupació, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafamés, i amb una finalitat d’interés en l’àmbit social, com és el cas”.