Cartel ganador fiestas Vilafamés 2015-1Gemma Gil, guanyadora del Concurs de Cartells de les Festes Patronals de 2015.

L’ajuntament ha escollit el cartell anunciador de les Festes Patronals de 2015 en una reunió que tenia lloc el divendres 5 de juny, segons ha explicat la regidor en funcions de Festes, Marisa Torla.

Un jurat qualificador que estava format per membres de la Comissió de Festes així com la Reina de les Festes i les seues Dames d’Honor i que va atorgar el premi a Gemma Gil Torrent, de Castelló.

El cartell guanyador porta com a títol “Estem de Festa” amb el que ha obtingut la seua guanyadora un premi de 300 euros i el fet de ser la portada del programa de les Festes Patronals de l’any 2015.
L’edil de Festes, en aquest sentit, ha manifestat que els cartells que han pres part en el concurs, inclòs el guanyador, estaran exposats en l’ajuntament al llarg de tota la setmana.

I és que aquestes festes patronals, que tindran lloc del 14 al 23 d’agost, donaran pas a la jove Neus Trilles Andreu, que serà la Reina de les Festes de 2015, acompanyada per Ivana Rodríguez Gila, Tania Ojeda Bermúdez, Anna Oliver Benet y Caterina Pachés Torlá, els qui seran les seus Dames d’Honor.

Un dels actes més emotius d’aquesta programació, finalment, serà la celebració el 25 de juliol de la “Nit del Canvi” en el qual la nova Reina i les seus Dames d’Honor prendran el testimoni de la Reina, Marta Monfort Guillamón, i les seus Dames d’Honor, María Verdoy Montañés, Belén Chiva Forés i Carmen Ortega Montañés.

Cartel ganador fiestas Vilafamés 2015

There are no comments yet.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).