– Les Festes de la Joventut i el Trofeu Escola de Ciclisme de Castelló han marcat el cap de setmana a Vilafamés

Veïns i veïnes de Vilafamés han viscut un cap de setmana ple d’actes culturals i esportius organitzats per l’associacionisme local. Si el dissabte l’Associació de Joves va preparar un dia d’agermanament entre les diferents quadrilles de la localitat al Poliesportiu L’Estepar, el Club Ciclista Cudol Roig va ser el principal artífex que Vilafamés acollira una jornada del Trofeu Escoles Ciclisme Castelló. Cultura, música en directe i foment de l’esport en les edats més primerenques van ocupar la programació del cap de setmana a la localitat.

L’Associació de Joves va celebrar una edició més de les seues Festes de la Joventut el dissabte durant tot el dia. Al matí es va convocar a veïns i veïnes a la Plaça de la Font per a baixar, en una desfilada amenitzada per la Xaranga ‘Tot al vol’, fins al Poliesportiu. Allí, després de menjar una fideuà monumental, es van preparar diferents actuacions musicals que van ocupar la vesprada i van fer gaudir a desenes de joves. El dissabte 23 d’abril continuen les Festes de la Joventut amb un esdeveniment musical programat per a la matinada.

Pel que respecta al diumenge, la Plaça de la Tanca i els seus carrers contigus van acollir la segona jornada del Trofeu Escoles Ciclisme de Castelló. La iniciativa encapçalada pel Club Ciclista Cudol Roig és una aposta ferma per la formació en valors sans i esportius per a xiquets i xiquetes. Fins a 4 xiquets de la localitat van participar en l’esdeveniment, que constava de dues proves diferents: una gimcana amb obstacles i una carrera el circuit de la qual augmentava de recorregut depenent de la categoria. Un ambient procliu perquè xiquets i xiquetes puguen gaudir i competir del seu esport favorit.