Els veïns de Vilafamés encaren la recta final de les festes d’agost que avui dissabte han tingut, de nou, un marcat protagonisme taurí. Després de l’entrada de bous i vaques a l’estil de la vila, se celebra una nova jornada, la quarta, del concurs de ramaderies, on participa el ferro d’Alberto Granchel de Quatretonda (València).

En acabar l’exhibició, s’ha desencaixonat el bou feréstec, que porta com a nom ‘Tirana’, i és el número 34, guarisme 3, de la ramaderia de Los Chospes de Robledo (Albacete), i que està patrocinat per la comissió de festes i l’Ajuntament. Seguidament, com ja es tradicional, les vaques han protagonitzat l’eixida pel carrer Sant Antoni. Els actes taurins han finalitzat amb l’embolada del bou torejat per la vesprada.

Les altres activitats que completen la programació de la jornada són les que tenen una temàtica infantil. Els xiquets i xiquetes de Vilafamés han gaudit per la nit del ‘carretó infantil’ a plaça de la Font, una vegada ha finalitzat la traca caramel·lera. Abans, per la vesprada, s’ha instal·lat el laberint d’Itineraria, a la plaça Ferrer Forns.

Per a acabar la nit, l’orquesta Montesol i la discomòbil The End, han posat el punt musical a les festes, que el divendres van viure un gran espectacle amb la nit temàtica ‘USA’, i l’actuació del grup Vulkano Show.

Per a la jornada de demà, destaquen la quinta jornada del concurs de ramaderies, amb el ferro d’Alberto Garrido d’Orpesa i el castell de focs artificials a càrrec de la Pirotècnica Tomás, que posarà fi a les festes.