Vilafamés aposta per les noves tecnologies amb la seua entrada en el projecte “Amazing City”.

L’Ajuntament de Vilafamés ha entrat a formar part del projecte “Amazing City”, la primera aplicació per a mòbils de gamificació turística realitzada a Espany, segons ha explicat l’alcalde José Pons.

Una APP que està disponible des d’aquesta mateixa setmana i en què també apareixen altres municipis de les comarques castellonenques com Onda, Peníscola, Morella, Llucena, o Vilafranca. Es tracta d’un desenvolupament únic que integra alhora totes les possibilitats d’aprenentatge del joc al sector del turisme.

Tot açò amb la finalitat d’oferir experiències més enriquidores als visitants i un canal de comunicació més eficaç per a les empreses d’hostaleria, restauració i oci. En el cas que ocupa a Vilafamés les aventures del “Amazing City” es desenvolupen entorn de quatre punts diferents del municipi turístic, com són elCastell, la Mostra 1900, el MACVAC-Museu d´Art Contemporani, les esglésies i la Roca Grossa.

Una nova manera de conèixer i gaudir dels diferents atractius que ofereix Vilafamés per mitjà de les noves tecnologies de la informació. Coincidint amb la celebració de FITUR aquesta nova proposta ha sigut presentada dins de la programació de la fira turística que va tindre lloc en el Pavelló Firal de Juan Carlos I de Madrid.

There are no comments yet.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).