juego lucky jet
agropacifico.mx

Els alumnes de 5 anys del col·legi públic Sant Miquel de Vilafamés han conegut de primera mà els aspectes laborals de diferents llocs de treballs al desenvolupar el projecte denominat “Les Professions”, en la darrera part del curs acadèmic. L’esquema plantejat ha permés que els 15 estudiants que han participat portaren a terme d’una forma lúdica i vivencial este procés de formació.

Durant el període de temps en que s’ha realitzat el projecte s’han realitzat diferents eixides per la localitat, amb l’objectiu de establir un contacte directe amb professions i oficis reals i que tenen més a prop els estudiants d’infantil, com són el de perruquer o perruquera, cambrer o cambrera, arquitecte, alguacil, treballador de l’Ajuntament o Guardia Civil.

A més de tot això, aquesta activitat escolar ha permés que els pares i mares que han volgut, hagen pogut estar a classe per explicar la seua professió i fer activitats sobre la temàtica, d’una forma divertida i interessant i s’haja complit l’objectiu de aprendre i passar-s’ho bé.