Al voltant de 90 xiquets i xiquetes han participat el cap de setmana passat al ‘Minicims’, activitat amb la que es va encetar la segona edició de ‘Viu l’estiu en família’, una iniciativa de l’Ajuntament que pretén estimular els vincles familiars durant la temporada de vacances escolars. Durant tot el matí, els més menuts van ser els protagonistes de les diferents activitats organitzades pel Club de Muntanya de Vilafamés, que van tindre lloc al monte ‘Estepar’.

La prova estrela va ser la cursa de muntanya, però el ventall de propostes era més ampli i els participants van poder gaudir de altres proves com jocs d’aigua, la tirolina o slackline, per exemple.

El pròxim dissabte continuarà la programació del ‘Viu l’estiu en família’ amb el taller de dansa denominat ‘Proyecto mis brazos, mis codos, mis pies y mi boca’. El següent cap de setmana, el dia 15, tindrà lloc el taller de ioga, per a continuar el dissabte 22 amb el taller de cuina i finalitzar el dia 29 amb un ‘rodacontes’ pel casc àntic de la localitat