Eco-tallers de Reciclatge Tèxtil i Costura Creativa

♻️淋 Aprén a donar-li una segona vida a les teues peces de roba i a impulsar la teua creativitat.  Uneix-te als Eco-tallers de Reciclatge Tèxtil i Costura Creativa del CDR Alt Maestrat.

Curs impartit per Raquel, dissenyadora i responsable de Kreiva.

➡️ Taller dirigit a persones que vulguen confeccionar la seua pròpia roba o articles des de la creativitat i la sostenibilitat, reutilitzant material tèxtil. No necessites tenir màquina de cosir, ni experiència prèvia.

 Vilafamés (Edifici Cultural Quatre Cantons)

⏰ Dimecres de 9-10.30h

 Curs de setembre a desembre de 2023. Inici el 13 de setembre.

 Inscriu-te al 964 42 83 91 (pels matins).

❗️ Places limitades!

Organitza: CDR Alt Maestrat i Coceder

Finança: Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives

Col·labora: Ajuntament de Vilafamés

Inscriu-te ara i uneix-te a aquesta aventura de la moda sostenible! ♻️

Empreniment Desafiament Dona Rural

La Fundació Isonomia dona informació sobre el VII Curs online d’Empreniment Desafiament Dona Rural, impulsat per l’Institut de les Dones.

VII curs online d’Empreniment Desafiament Dona Rural, una oportunitat per a empresaries i emprenedores per a aprendre a possar en pràctica els seus plans de negoci.

 
📅 Del 25/09 al 03/11.
✍🏽Inscripcions: fins el 17/09.

Intervenció d’Armes Mòbil

La Comandància de la Guàrdia Civil de Castelló, té previst desplaçar la Intervenció d’Armes Mòbil a les localitats allunyades de les seus de la Intervenció d’Armes i Explosius, amb la finalitat de facilitar al ciutadà els serveis que la legislació d’armes i explosius encomana a la Guàrdia Civil, garantir la seua prestació integral en tot el territori de la província i impulsar les seues activitats administratives i operatives de manera eficaç, facilitant la realització de tràmits relacionats amb armes i explosius als residents en el municipi sense necessitat de desplaçaments a seus fixes.

A tal fi, l’informe que el pròxim dia 05 de setembre de 2023, el vehicle de la Intervenció d’Armes estarà en la localitat de Vilafamés, en horari de 09.30 a 13.00 hores, en l’emplaçament de Pl. Germanes Mas (Local Jove)

Consulta pública prèvia a l’aprovació de l’Ordenança reguladora de l’accés a habitatges socials municipals

De conformitat amb el previst en l’article 133.1 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, amb l’objectiu de millorar la participació dels ciutadans en el procediment d’elaboració de normes, amb caràcter previ a l’elaboració del projecte d’Ordenança reguladora de l’accés a habitatges socials municipals, es recapta l’opinió dels subjectes i de les organitzacions més representatives potencialment afectats per la futura norma

Dotació bibliogràfica

La Biblioteca Pública ha posat a disposició del públic usuari un total de 142 nous títols. Del total de llibres adquirits, principalment de temàtica infantil i juvenil, 65 d’ells són en valencià, 70 en castellà i 7 en anglés.

Aquesta dotació bibliogràfica ha estat possible gràcies a la subvenció directa per import de 2.213,91 € de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, a través del Pla de Recuperació Transformació i Resiliència finançat per la Unió Europea a través del fons Next Generation.

Oferta d’ocupació

OFERTA D’OCUPACIÓ

Celler vitivinícola situat a Les Useres requereix incorporar:

PERSONAL DE SUPORT per a VEREMA 2023

Per a les funcions: recepció de raïm, control de fermentació, tràfecs, neteja de depòsits fermentació, neteja de celler i ferramentes…

ES REQUEREIX:

– Coneixement de valencià

– Actitud i ganes d’aprendre i ajudar

S’OFEREIX:

– Contracte fix discontinu

– Salari segons hores

Pots accedir i inscriure’s a l’oferta punxant en el següent enllaç:

[ https://imsva91-ctp.trendmicro.com/wis/clicktime/v1/query?url=https%3a%2f%2fgestionandote.com%2fagencia%2fcedes%2foferta%2fpersonal%2dde%2dapoyo%2dvendimia%2dles%2duseres%2f194859&umid=98CDAE06-005E-1006-BAEA-72D3A4CC478D&auth=8c357352a63e8716b526abacfb91c106524aedbe-0e4a86a36aedb5443d6cea4c7f61307cc74b42d3 | Inscriu-te ]

BO CULTURAL JOVE 2023

Convocat el procediment per a la concessió de les ajudes del programa Bo Cultural Jove 2023.

Requisits: complir 18 anys durant 2023, posseir la nacionalitat espanyola o residència legal en Espanya i aquelles persones que siguen sol·licitants d’asil; qui haja sol·licitat protecció temporal, i persones estrangeres extutelades.

Import: 400,00 € per a comprar i gaudir de productes i activitats culturals

Més info: https://bonoculturajoven.gob.es/

Informàtica bàsica per a dones

La Fundació Isonomia, continuant amb la seva activitat en pro de la igualtat efectiva de dones i homes, ha organitzat una nova edició del curs “Informàtica bàsica per a dones”, dirigit a les dones dels municipis de la
Xarxa Isonomia, a la qual pertany Vilafamés, amb coneixements informàtics limitats o que necessiten actualitzar conceptes relacionats amb les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) per conèixer nous espais d’informació i participació.

Els objectius del mateix són: familiaritzar les dones en l’ús d’algunes eines TIC, facilitar un espai formatiu i d’oci on les alumnes puguen descobrir les noves possibilitats comunicatives i d’accés a la informació existents a la xarxa i empoderar digitalment a les dones.

El curs, de 40 hores de durada, s’impartirà per línia a través d’una aula virtual dissenyada per a aquesta finalitat, intercalant alguna classe presencial.

El termini per a formular la matrícula és fins el 20 de setembre de 2023, sent les places disponibles limitades (25).

Més informació:
http://isonomia.uji.es/curso-empoderamiento-digital-para-mujeres-informatica-basica/

Oferta d’ocupació Mecànic/a o Electromecànic/a

OFERTA D’OCUPACIÓ

Taller mecànic de zona Vall d’Alba requereix incorporar:

MECÀNIC/A O ELECTROMECÀNIC/A

amb experiència en sector automoció

ES REQUEREIX:

Imprescindible experiència prèvia en el sector

Valorable formació específica

S’OFEREIX:

Horari a jornada partida

Salari segons conveni

Excel·lent ambient laboral

Pots accedir i inscriure’s a l’oferta punxant en el següent enllaç:

[ https://gestionandote.com/agencia/cedes/oferta/mecanico-a-o-electromecanico-a-senior-vall-d-alba/195414 | Inscriu-te ]

Anunci Aprovació de l’Ordenança reguladora d’instal·lacions fotovoltaiques d’autoconsum en sòl urbà (excepte en zona Conjunt Històric-Artistic 1 – CHA 1)

El Ple de l’Ajuntament, en sessió celebrada el dia 25 de maig de 2023, ha aprovat inicialment l’Ordenança reguladora d’instal·lacions fotovoltaiques d’autoconsum en sòl urbà (excepte en zona Conjunt Històric-Artistic 1 – CHA 1).

Es pot consultar l’anunci al document adjunt.

Convocatòria del IX concurs de fotografia del PNM Sant Miquel – Paratge descobert 2023

Paratge Descobert – Bases del IX concurso de fotografia del PNM Sant Miquel 2023

Poden participar totes aquelles persones majors de 18 anys.

La temàtica del Concurs estarà basada en qualsevol fotografia realitzada dins dels límits del PNM Sant Miquel, relacionada amb el paisatge, la vegetació, la fauna i el patrimoni cultural.

Cada participant podrà presentar un màxim de dues fotografies, que podran ser en color, B/N, virades, o qualsevol altra tècnica fotogràfica. Es presentaran muntades sobre un cartó rígid de 40 x 50 cm, i no podran excedir dels mesures d’aquest, també hauran de presentar-se en suport CD i en format JPG o TIFF.

Cada fotografia es presentarà amb indicació del lloc del Paratge en què va ser presa, seran originals i inèdites i no estaran a l’espera de la decisió del jurat o hauran sigut premiades amb anterioritat en un altre concurs o certamen fotogràfic. Aniran identificades, en el dors, amb el títol.

Les dades que s’hauran d’aportar al costat de les fotografies (en sobre tancat en el qual constarà en la part superior el títol de la fotografia) són els següents:

1. Nom, 2. Cognoms, 3. Telèfon, 4. Població, 5. E-mail, 6. Lloc on ha sigut realitzada la fotografia, amb indicació de coordenades o mitjançant qualsevol mitjà que permeta la seua localització, 7. Títol de la fotografia

Les obres hauran d’entregar-se personalment o enviades lliures de càrrecs a la següent adreça:

Ajuntament de Vilafamés

Pl. Ajuntament, núm. 1

12192-VILAFAMÉS

Fins al 8 de SETEMBRE de 2023. L’horari de presentació en persona serà de 10.00 h. a 14.00 h. en la mateixa direcció.

Per a l’admissió i veredicte de les fotografies presentades es constituirà un jurat integrat pels membres del Consell de Participació del Paratge.

Les fotografies rebudes, o una selecció d’aquestes, s’exposaran els durant el cap de setmana de la festivitat de Sant Miquel de Veremes (s’anunciarà prèviament per l’organitzador) en el Saló Social de Caixa Rural Vilafamés (C/ Ferrer Forns, s/n).

Els premis seran entregats el divendres de la festivitat de Sant Miquel de Veremes en la inauguració de l’exposició. S’anunciaria prèviament per l’organitzador.

Es concediran un total de tres premis*:

Primer premi: 500 € i diploma.

Segon premi: 300 € i diploma. Premi patrocinat per *CAIXA RURAL VILAFAMÉS

Tercer premi: 100 € i diploma.

La decisió del jurat serà inapel·lable. Només es concedirà un premi per autor. Els premis poden declarara deserts. Les obres premiades passaran a formar part del fons fotogràfic del PNM Sant Miquel.

L’ajuntament i el Consell de Participació es reserven el dret de publicació i/o reproducció de les fotografies participants, en qualsevol mitjà o suport, citant sempre l’autoria d’aquestes.

L’ajuntament i el Consell de Participació es reserven el dret a modificar les condicions del Concurs en qualsevol moment, fins a poder anul·lar-lo o deixar-lo sense efecte. En tot cas, es comprometen a comunicar les bases modificades a través de la pàgina www.vilafames.es i del blog del PNM http://pnmvilafames.wordpress.com de manera que tots els participants tinguen accés a aquesta informació.

* El primer premi estarà subjecte a retenció d’IRPF, NO així la resta dels premis.