La Fundació Isonomia de la Universitat Jaume I, un any més, col·labora a la província de Castelló en el desenvolupament del projecte «GIRA Dones: el viatge de la dona emprenedora (sisena edició)», impulsat per COCA-COLA.

GIRA DONES pot oferir l’oportunitat de plasmar en el model “CANVAS” la il·lusió, la idea de negoci i trobar a través de l’emprenedoria un camí professional per a qualsevol dona. Així, en el context COVID, GIRA ofereix 12 hores de formació EN LÍNIA+ acompanyament opcional per a realitzar el CANVAS. Sempre acompanyades d’expertes en emprenedoria amb molts anys d’experiència. Les formacions acaben al juliol de 2022.

Una vegada acabada la formació, les dones passaran a formar part de la COMUNITAT GIRA DONES formada per dones de tota Espanya. Entre elles poden generar sinergies, intercanviar idees, fer col·laboracions, formar part de la Comunitad Linkedin etc. També poden presentar el seu projecte al CONCURS DE COCA-COLA.

Cap al mes de novembre hi haurà un Acte de Lliurament de PREMIS organitzat per COCA-COLA on es dona molta visibilitat a les dones guanyadores. Enguany hi haurà 4 PREMIS DE 5.000€ cadascun per als projectes guanyadors.

LINK DE PREINSCRIPCIÓ

https://experienciagira.com/woman/registration

Per a més informació pot dir-se a el 656513573.

Fullet explicatiu.