Abel Ibáñez Mallasén, Alcalde de Vilafamés

Benvinguts i benvingudes a la pàgina web de l’Ajuntament de Vilafamés, el nostre portal virtual d’informació municipal.

Assumisc aquest nou repte que suposa dirigir de manera democràtica el meu poble amb gran entusiasme i la voluntat ferma de ser l’alcalde de tots els vilafamesins i de totes les vilafamesines.

Des d’aquesta web us oferirem tota la informació d’interés relativa al consistori i a tots els serveis municipals. L’objectiu és que aquesta sigue una eina útil per a tota la ciutadania, un espai on de forma transparent, trobareu tota la informació d’actualitat de les accions que es desenvolupen, i que ha de permetre que la relació amb l’Ajuntament sigue, a partir d’ara, més àgil i eficient.

A més, aquesta ha de ser la finestra principal per projectar i donar a conéixer Vilafamés als visitants: què som, les nostres tradicions, la nostra cultura, el nostre patrimoni, el nostre teixit associatiu i econòmic i tots els events que es fan al llarg de l’any.
Aquest portal també ens serveix per a comunicar-nos i relacionar-nos els uns amb els altres, amb la intenció de facilitar a través de les noves tecnologies el nostre dia a dia.

Però no ens hem d’oblidar mai de continuar mantenint i enfortint cada dia el contacte directe i relacions personals, que són molt enriquidores.

Espere que aquesta sigue una eina útil per trobar tot allò que vos interessa i a la vegada compartir les vostres inquietuds.

Abel Ibáñez Mallasén
Alcalde de Vilafamés