Culroges i culrojos,

Per a mi és un honor poder dirigir-me a vosaltres des d’aquest espai. Espai que vull aprofitar per a donar-vos les gràcies, en nom meu i dels meus companys i companya, per la confiança. M’heu confiat una responsabilitat molt gran i farem tot el possible per no defraudar-vos.

Vos done la benvinguda a aquesta finestra, que és el web de l’Ajuntament, que serà una ferramenta més de comunicació entre vosaltres i el vostre ajuntament. Treballarem de valent per a millorar el seu contingut, aprofitant totes les oportunitats tecnològiques que ens puga oferir.

Vilafamés és el millor poble del món. Això és indiscutible. Tenim una història cent-mil·lenària, una ubicació envejable i la millor població. Però encara així, volem millorar encara més. Treballarem per a que l’oferta cultural i turística sigue pionera a la nostra comarca. Ens esforçarem per a liderar el Pla de l’Arc. Volem ser un referent en transparència i bon govern. Però per a aconseguir-lo us necessitarem a totes i a tots. I no tenim cap dubte que heu estat, esteu i estareu per a aconseguir-lo.

De nou, moltes gràcies per la confiança i per deixar-me ser partícip de la millora del meu poble. Estic a la vostra disposició, ja ho sabeu.

Ana Andrada