Les disfresses van omplir de color i ambient els carrers de Vilafamés durant la vesprada i la nit de dimarts. Més de 1.000 persones van participar en una jornada on el sentit del ridícul no va tindre cabuda. Per la vesprada van ser els xiquets i xiquetes, els qui van traure a passejar les seues indumentàries.

Superherois, vehicles, troglodites, o grups de ballet, aquestes són algunes de les disfresses que van desfilar pels carrers de Vilafamés, després que la pluja donara una treva. Després tots van ballar al ritme de la mini-disco, abans que es repartiren els premis del concurs de dibuix i de fotografia que es va realitzar durant la setmana cultural, en el qual van participar vora 100 xiquets i xiquetes d’infantil i primària.

Per la nit, el torn va ser per als adults. La música de la xaranga ‘Tot al vol’ va amenitzar una desfilada que va els portar des de la plaça de la Font fins a la plaça de la Tanca. Quasi 1.000 persones van sorprendre amb la seua imaginació i van eixir al carrer oferint un colorit especial a la nit vilafamesina, on el ‘mojito’ i la ‘sangria’ els acompanyaven durant el trajecte. La música de l’orquestra Centauro va posar el ritme musical a la nit que va acollir el ball del ‘farolet’ i que va finalitzar amb l’actuació de la discomòbil The End.