Vilafamés ha posat en marxa el seu nou alberg. L’Ajuntament ha obert les noves instal·lacions després d’invertir 12.000 euros en la adquisició dels diferents electrodomèstics, mobles, lliteres i equipament de cuina i de bugaderia necessaris per al bon funcionament de l’edifici. L’alberg té una capacitat per a 30 persones i l’equip de Govern pretén que aquestes instal·lacions amplien les possibilitats turístiques de la localitat amb l’arribada de joves, associacions, clubs esportius i altres tipus d’agrupacions.

Els primer en gaudir del nuevo edificio han sigut els xiquets participants en el I Stage de fútbol Tecnificación que ha estat organitzat pel club esportiu Primer Toque. Les instal·lacions disposen de quatre sales per a lliteres, a més d’espai d’oci, cuina i bugaderia, un serveis que també estaran lligats a la gestió de la piscina municipal. El regidor d’Urbanisme, Sergi Trilles, es mostra molt satisfet “perquè l’esforç realitzat per part de l’ajuntament ha pagat la pena i ara Vilafamés compta amb una nova infraestructura per a potenciar el turisme”.

Les piscines i la resta d’equipaments esportius que estan al costat de l’alberg també s’han obert després dels treballs d’adequació de les instal·lacions que ha realitzat l’Ajuntament de cara a la temporada estival. En aquest sentit, el regidor d’Esports, Lluís Torlà, incideix en que els treballs realitzats han servit per a convertir una de les pistes de tenis existents, en una de bàsquet i un altra de mini bàsquet. El regidor ha volgut recalcar que les despeses, en aquest cas, han sigut mínimes, ja que les obres les ha realitzat la brigada municipal.